Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Όλγα Καραγιάννη: "Έρχεται πολύς κόσμος πια για να περπατήσει στα μονοπάτια της Άνδρου"


Η Όλγα Καραγιάννη μιλάει στο  http://eyploia.gr για την πολύχρονη προσπάθειά της για την ανάδειξη των μονοπατιών της Άνδρου και για την πιστοποίησή τους

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα υπέροχα μονοπάτια της Άνδρου, που στην πλειονότητά τους έχουν μείνει ακαθάριστα για χρόνια, άλλα έχουν καταπατηθεί από εξυπνάκηδες όμορους κτηματίες, έχουν τσιμεντωθεί για να μπορούν να φτάνουν στα εξοχικά τους με το αυτοκίνητο κάτι καλομαθημένα που δεν αντέχουν να περπατήσουν σε πλακόστρωτα καλντιρίμια για ένα-δυο λεπτά. Πού ακριβώς έγιναν οι καθαρισμοί που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ με δημόσιο χρήμα, γιατί τα χρησιμοποιούμενα από περιπατητές ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ. Ποιος κατέγραψε τα μονοπάτια της Άνδρου και ξέχασε (?) να καταγράψει τόσο πολλά και τόσο σημαντικά μονοπάτια?
Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει πραγματική χαρτογράφησή τους, απελευθέρωσή τους από τους καταπατητές και πραγματικός καθαρισμός τους όπως οφείλεται? Μετά μπορούμε να ασχοληθούμε στα σοβαρά με περιπατητικό τουρισμό!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο Δίκιο έχετε .κε ποσών άδικο. Κε τα διο Μαζί ο νόμος της Ελλάδας εινε ποιον Ξερής.εαν ειταν μονο τα μονοπάτια λίμνες παραλίες. Και βάλε .εαν θελης να Κανείς κατη νόμιμο Δισκολο ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΛΛΗ ΕΦΚΟΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

Αμαν κανεις μεταφραστης δεν υπαρχει? Ξεχασες το θζ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχασης το ραντεβού 9 μμ στα σκαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Όπως συνήθως άσχετες παρατηρήσεις και χαζομαρες...

Ανώνυμος είπε...

Τέλος Παντον τόσο πόλη με αγαπάς ??? άλιος δεν εξιγυτε..θζny