Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κλείνει εκτάκτως και επ' αόριστον το στάδιο Άνδρου





Επικίνδυνη κλίση παρουσίασε τις τελευταίες μέρες ο πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο του σταδίου και για την αποφυγή σοβαρού ατυχήματος, ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης  Μαραβελής,  ο μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κούλουθρος   και ο Καλλιβρούσης Αλέκος, έφορος της αθλητικής επιτροπής,   αποφάσισαν να τον κατεβάσουν.

 Μόλις  ο πυλώνας άρχισε να κατεβαίνει και το βάρος του να πιέζει, τα μπουλόνια δεν
άντεξαν, 4 έσπασαν και 2 βγήκαν ολόκληρα με αποτέλεσμα ο πυλώνας να σωριαστεί στο χώρο του γηπέδου και να σπάσουν όλοι οι προβολείς φωτισμού.

Μία από τις αιτίες της φθοράς της τσιμεντένιας βάσης του πυλώνα ,κατά τον Γιάννη Κούλουθρο, είναι και τα  χρόνια  λιμνάζοντα όμβρια νερά λόγω των τσιμεντοστρώσεων στην είσοδο του γηπέδου.
Άγνωστο είναι πότε θα αποκατασταθεί η ζημιά και θα ανοίξει και πάλι το γήπεδο,
μιας και υπάρχει ανάγκη συντήρησης και βαφής και των άλλων πυλώνων του γηπέδου που κατασκευάστηκε πριν από 11χρόνια




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον κατεβασαν,.... επεσε!!. Ευτυχως εγινε σε στιγμή που δεν υπηρχαν αθλητες στο γήπεδο. Τα αλλα σχολια τα εχω για αλλο χρονο και στιγμή.
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Παπα Μιχαλης

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο πρώτος πυλώνας ήταν ''ατίθασος'' (σύμφωνα με το προηγούμενο σχόλιο) και έπεσε μόνος του ας φροντίσουν τώρα οι αρμόδιοι να κατεβάσουν τους άλλους πριν συμβεί ατύχημα, και να συντηρηθούν το γρηγορότερο. Η αλήθεια πως η Άνδρος έχει λίγα καλά να επιδείξει, ένα από αυτά είναι και το στάδιο. Φροντίστε λοιπόν το επ΄αόριστον κλείσιμο του σταδίου να είναι το συντομότερο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε λοιπόν, ποιος είναι ο υπέυθυνος κατασκευης του έργου αυτου?