Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τα φανάρια της Χώρας

στη παραδοσιακή πλατεία Καΐρη
Μια βόλτα μέσα στη Χώρα είναι αρκετή  να σε πείσει ότι  καμία φροντίδα δεν έχει ποτέ υπάρξει για τα φανάρια φωτισμού της πόλης.

η είσοδος της Παλιάς Πόλης με γλόμπο
Στον Άγιο Γιώργη στραβό,
 γυρτό και ανάποδο 
Φαίνεται ότι πάντα ίσχυε η πολιτική του "ότι μας κάτσει" και ότι προσφέρουν τα διαφημηστικά φυλλάδια που σωρηδόν φτάνουν με φαξ.
 Έτσι βλέπεις  τα παλιά τα μπρούτζινα που χωρίς συντήρηση αντέχουν πενήντα και βάλε χρόνια, τα καινούρια αλουμινένια  αλλού  σπασμένα και κρεμασμένα ,  αλλά το πιο ωραίο το βλέπεις  στο κεντρικότερο σημείο ,στην πλατεία Καΐρη: πάνω από τη θέση του παλιού να έχει μπεί ένα μεγάλο φθορίου από αυτά που βλέπεις στους αυτοκινητόδρομους.
Σε λίγο αρχίζει το ξήλωμα των στύλων της Δ.Ε.Η. και η ηλεκτροδότηση του υπόγειου καλωδίου.
Ο φωτισμός της πόλης θα γίνει αποκλειστικά με επιτοίχια φανάρια που  θα μπούν σε περισσότερα σημεία τόσο στο δρόμο τον κεντρικό όσο και μέσα στα στενά.
Ας μην πληρώσει  η Χώρα ,για μια ακόμη φορά την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση με την εύκολη λύση του φτηνού τυποποιημένου φωτιστικού, με μία μαζική παραγγελία φαναριών ίδιων με αυτά της Χώρας σε εργαστήριο μπρούντζου ίσως έσωζε  λίγο από  το χρώμα που σιγά αλλά σταθερά έχουμε βαλθεί να εξαφανίσουμε.
  

34 σχόλια:

Ελένη Σ. είπε...

Γιά άλλη μιά φορά, συγχαρητήρια, Βαγγέλη, γιά τήν έγκαιρη ευαισθησία σου!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ - 5 ΕΥΡΩ -
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΑΝΔΡΙΩΝ. ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΑΝΣΑΡΩΝΤΑΣ ΕΓΧΡΩΜΑ CASUAL ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΧΩΡΑΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

poli kala ta lei 5 eu den ine tipota oute ena kafe den pinis o logos to lei

Ανώνυμος είπε...

NOMIZO OTI GIA TON SILOGO TON PIRAIOTON DEN ISXIEI AYTO GIATI EXEI KANEI POLLA ERGA MESA STHN XORA......1 TIS XEIROLAVES STHN THEOSKEPASTH 2 TO SPITI TOU KAIRI 3 TO AIR CONTICION STON KINHMATOGRAFO 4 KADOUS APORIMATON STON DHMO APO TA LIGA POU THIMAME...........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ........

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ......ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ...ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Το τι κάνουν τα μέλη των συλλόγων στη προσωπική τους ,δεν ενδιαφέρει κανέναν.Το ουσιώδες ειναι να προσφέρουν στο νησι και να το προβάλουν,και απο οτι ξερω και απο οτι γράφει και ο ανώνιμος ο σύλλογος των εν πειραιεί έχει προσφέρει αρκετα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.....ΠΩΣ....ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ CASUAL ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΔΕΙΛΟΥΣ, ΖΑΒΟΥΣ, ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ( ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΙΑ).

Ανώνυμος είπε...

Ένας Γιάννης,βέρος Ανδριώτης: Αγαπητοί ανώνυμοι, εσείς δεν είστε τίποτε άλλο παρά συκοφάντες χειρίστου είδους ,όχι μόνο , αλλά παριστάνετε και τα φτωχαδάκια.Ζηλότυποι αισχροί και παμπόνηροι , χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και γνώστες των γεγονότων .Πως μπορέσατε εσείς να κατηγορήσετε τους Ανδριώτες της Αθήνας και του Πειραιά .Πρώτα -πρώτα δεν ειστε Ανδριώτες γιατί κάθε Ανδριώτης δεν είναι κακός αλλά ούτε και λασπολόγος όπως εσείς.Τα παπούτσια και τα ρούχα σας μάραναν ; Τα έργα αυτών που αναφέρεσθε αφού δεν τα γνωρίζετε γιατί καταπιάνεστε; Που είδατε εσείς τα φανάρια της χώρας και βγάζετε συμπέρασμα πως πρέπει να τοποθετηθούν και τι να παρουσιάσουν.Δεν είστε εσείς ικανοί για τίποτε,μην συνεχίζετε, είστε γελοίοι.

καψοραχη είπε...

η διατηρηση του χρωματος και της κουλτουρας σε ιδανικες κοινωνιες πολιτισμενες ειναι εργο του δημοσιου και της εξουσιας....στις διεφθαρμενες και τις ξεχαρβαλωμενες που εχουν πιασει πατο ας γινει εργο των απλων πολιτων αν αγαπουν αυτον τον τοπο! το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω να βγουμε απο την νιρβανα μας και να κανουμε πραγματα ολοι μαζι! ας σταματησει πλεον αυτη η στειρα κριτικη των "αλλων" και μαλιστα ανωνυμα και ας κοιταξουμε τι μπορουμε να κανουμε ενωμενοι! οι πολιτικοι και οι προυχοντες που τοσα χρονια προσκυνουσατε πολλοι απο εσας σας εχουν απλα...χεσμενους!στειλτε τους στο σπιτι τους στις επομενες εκλογες και κοιταξτε για λιγο με αγαπη το νησι.....κανενας δεν θα το φροντισει και δεν θα το προστατεψει καλυτερα απο εσας! οι συλλογοι τωρα θα πρεπει να δωσουν τις εξετασεις τους .....ειναι οι μονοι που μπορουν να συντονισουν τον απλο κοσμο! οι κουφιες χλιδες τελος!


ΥΓ. εχω υπαρξει μελος σε ΔΣ συλλογου,σε πιτα που κοψαμε στην Αθηνα σε μεγαλο ξενοδοχειο πριν λιγα χρονια και ενω ολοι κατεβαιναμε στο πεζοδρομιο για να καπνισουμε βουλευτης (ονομαστος στις κυκλαδες!) αναψε την τσιγαρουκλα του αναμεσα σε ολους μεσα! μας εγραψε ολους στα ...μπιπ του και καπνιζε! τον πλησιασα και ευγενικα τον ρωτησα γιατι καταπατα εναν νομο που εκεινος εχει ψηφισει και ΤΙ ειναι αυτο που τον κανει να αισθανεται οτι διαφερει απο ολους εμας! το γαϊδουρι! ξερετε τι μου απαντησε? οτι οι κυριες του τραπεζιου του το επιτρεπουν!!!!
το γελοιο και σιχαμερο ηταν οτι οι "κυριες" του τραπεζιου του τον ανεχοντουσαν!!!!και δυστυχως δεν καταλαβαν οτι τις ειχε γραμενες κανονικα και τις υποτιμουσε !!!
φυσικα τον στολισα κανονικα εγω! θα με θυμαται σιγουρα!!

αυτην την οσφυοκαμψια εννοουσα παραπανω,και δυστυχως πολλοι Ανδριωτες την εχουν ακομα!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ Η ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΑΝΔΡΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΞΙΑΣ 3.200.000 ΔΡΧ, ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΟΧΥΛΟΥ, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΡΤΙ, ΑΓΟΡΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΘΕΟΦ.ΚΑΙΡΗ ΑΞΙΑΣ € 15.000, ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΛΕΩ ΕΓΩ! ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ(ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΑΥΣΩΛΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΖΩΗ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ! ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Έχει πάει η πρωτεύουσα τόσο μπροστά με τόσους, γιατί να υστερούμε εμείς!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ . ΣΙΩΠΗΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 30

Ανώνυμος είπε...

Ωστε ετσι ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΙΑ ,ωραια ιδεα εχουμε για τους ανθρωπους που κανομε παρεα

Ανώνυμος είπε...

Οι σύλλογοι κάνουν πάρα πολλά εδώ και πολλά χρόνια ειδικά στα χωριά μετά τήν κατάργηση των Κοινοτήτων.Εσείς οι έξυπνοι που τους κάνετε κριτική κακής ποιότητας γιατί δεν απαιτήται από τους εκλεγμένους αρχοντες να κάνουν τη δουλειά τους για την οποία εξελέγησαν?Ειναι ευκολη λεία οι σύλλογοι οι οποιοι κρατάνε τη συνοχή των τοπικών κοινωνιών σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς.Περάστε μια βόλτα απο τα Αποίκια να μετρήσετε τα έργα του συλλόγου τα είκοσι χρόνια που λειτουργεί και παράλληλα να δείτε τι έχει κάνει ο Δήμος στο ίδιο διάστημα.Το απόλυτο μηδέν.Λοιπόν αδέλφια συνέλθετε και βαράτε το γαιδαρο και όχι το σαμάρι.

ΕΝΑΣ ΑΠΟΜΑΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ είπε...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΑΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΥΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Ή ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ(ΓΕΦΥΡΙ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ κλπ) ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΝΔΡΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

καψοραχη είπε...

ποιος επικεντρωθηκε ΜΟΝΟ στους συλλογους μωρε? και αν ανεφερα τον ΤΡΑΓΙΚΑ γελοιο βουλευτη ηταν για να σας δειξω ποσο σας υπολογιζουν ολοι αυτοι που τοσα χρονια προσκυνουσατε!(οχι ολοι βεβαιως!)και ξαναλεω αφηστε την λογικη "αυτα θα τα κανει το κρατος,ο δημος,ο καλος μας βουλευτης".... δεν θα τα κανει κανεις!!!!!! ας παρουμε τα πραγματα στα χερια μας...ειτε με τους συλλογους ειτε μονοι μας...αλλα αν διαβασει κανεις απο την αρχη τις αναρτησεις θα δει την συμπνοια και την ομονοια που μας χαρακτηριζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑς ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΜΕ ΣΥΝΧΙΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΟΝΗΡΕΣ Μ.Κ.Ο. ??

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που δεν έχει λεφτά ξύνισε ο δήμος, όταν πλήρωνε για ψησταριές και μπετά σε γήπεδα για να κάνουν εφέ οι πρόεδροι ήταν καλά!
πάνε αυτά, τέλος!

Ανώνυμος είπε...

agapite apomaxe ,kala sas eipe o kirios tsigounides....oi silogoi den einai kafenia oute kapi. Oute einai sosto na sintiroun ta meloi tous sulogous gia na ta xrisimopoioun ligoi os tetoia.

Ανώνυμος είπε...

Οι πετουγες τα air condition's και οι καδοι για τα σκουπιδια σας μαρανανε που οταν ερχεστε για διακοπες αραδιαζετε τα βρομοσκουπιδια σας οπου σας ειναι βολικα (ρεματα και παραλιες) και οταν μαζευεστε στα σουαρε σας μας λετε παρακατιανους.α να χαθητε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ .ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΓΡΙΝΙΑ.ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΒΡΟΜΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" , ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤ.ΛΕΣΧΗ, ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΓΕΣ)ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ !!! ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ??